Een geheime code toevoegen

U wordt gevraagd een geheime code voor de app in te stellen tijdens de eerste configuratie van Waar is mijn toestel of App Lock. U kunt de geheime code van de app later wijzigen.

De geheime code van de app moet uit minimaal vier cijfers bestaan.

Op apparaten van sommige fabrikanten wordt de geheime code de systeempincode nadat het apparaat is geblokkeerd. Fabrikanten kunnen het aantal symbolen in de systeempincode beperken. Om mogelijke problemen bij het deblokkeren van apparaten te voorkomen, is het raadzaam een geheime code in te stellen die hetzelfde aantal symbolen heeft als de systeempincode.

Als u de geheime code bent vergeten, kunt u die herstellen via My Kaspersky of op het apparaat.